Het nieuwe pand is vlot en zonder tegenslag gebouwd door aannemer Hoek uit Tubbergen op dezelfde plek aan de Stationsstraat in Wierden waar eerder ook de viswinkel gevestigd was. Nieuwbouw was noodzaak om verder door te groeien en nieuwe plannen te verwezenlijken. Eind 2003 zijn we de viswinkel hier in Wierden begonnen, nadat we aan de Deldensestraat in Almelo een succesvolle viswinkel hadden. We wilden echter naar Wierden, daar waren mogelijkheden. Het assortiment groeide steeds verder, waardoor we in die tien jaar tijd uit het oude pand zijn gegroeid.”
Roerbakvis
Inmiddels ligt er heel veel vis en visgerelateerde lekkernijen in de vitrine. Maatjes Vispaleis is niet alleen sterk in de verse vis, maar ook de ovenschotels en de roerbakvis. Je zet de ovenschotel thuis een paar minuten in de oven en je kunt heerlijk genieten. Net als de roerbakvis. Dat zijn stukjes vis die gemarineerd zijn, wat te denken van curry, knoflook of Italiaans…”
Aantrekkingskracht
Uit de gehele regio komen liefhebbers van vis naar Wierden. De aantrekkingskracht zit 'm niet alleen in de klantvriendelijkheid, maar ook in de kwaliteit. “We gebruiken visbakolie en frituren bovendien op een lage temperatuur. Dat duurt dan voor de klant iets langer, maar het maakt de vis veel lekkerder, veel minder vet. Daarnaast kunnen we nu ook (gekruide) vis van de bakplaat leveren in plaats van frituren.”
 
U hebt nu ook de mogelijkheid om een menu bij ons te nuttigen, er is voldoende zitgelegenheid in de zaak of buiten op het (nog te verfijnen) terras


Remon, Ellen, Frela, Rolanda, Debby, Zilpa, Joanne en Willemijn heten u hier van harte welkom.