Over ons

Over Maatjes vispaleis

Maatjes Vispaleis is gevestigd aan de Stationsstraat 14 te Wierden. Hier huisvestigen wij sinds mei 2014 in ons volledig nieuwe pand met de modernste apparatuur en nieuw ingericht eetgelegenheid met ruim 30 zitplaatsen.

Sinds 1999 is Maatje’s Vispaleis gevestigd aan de Deldensestraat 109 in Almelo. Deze winkel is in 2009 naar de Deldensestraat 31 in Almelo. In 2003 hebben we onze tweede vestiging geopend in Wierden, aan de Stationsstraat 14 en in 2006 is onze derde viswinkel aan de Ootmarsumsestraat 408 in Almelo geopend. U kunt nu al zeggen dat Maatje’s Vispaleis een begrip is in de regio.

We zijn gestart als haringfileerderij, waarbij er voor diverse viszaken en horecagroothandels haringen in groten getale werden gefileerd en verpakt voor verdere consumptie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het zorgvuldig en vakkundig fileren van zoute haringen, waardoor u onze kwaliteit duidelijk kunt onderscheiden van andere viszaken. Vanuit deze fileerderij zijn wij onze werkzaamheden gaan uitbereiden en zijn gestart met een viswinkel.
In de loop der jaren hebben we onze winkel steeds weer verder aangepast en zijn met de techniek meegegaan, zodat we perfect volgens de hygienecode kunnen werken, waarbij onze energiezuinige bakoven van Perfecta wel onze trots is. Op deze lokatie verkopen wij alle vissoorten, zowekl vers, diepvries en gerookt. Tevens bakken we alle vissoorten in plantaardige olie, welke choresterol verantwoord is. 

Maatje’s vispaleis is een moderne viswinkel, voor mensen die houden van kwaliteit, lekker vers en vooral gezond eten. Dagelijks worden we direct vanaf diverse visafslagen bevoorraadt van verse vis, gerookte vis en visprodukten.
Tevens kunnen wij uw vis elk moment vers bakken, welke u ook kunt combineren met een compleet menu. Menu’s kunt u bij ons nuttigen of meenemen naar huis. Voor speciale gelegenheden of feestdagen hebben wij een compleet aanbod van visschotels, vishapjes en salades. ’s Zomers verzorgen wij ook uw complete VIS BBQ.
Wekelijks hebben wij sterke aanbiedingen en tevens kunt u zich ook aanmelden voor onze gerechtenrubriek met extra kortingscoupons, waardoor u elke week zeer gevarieerd en lekker vis kunt eten tegen goede prijzen. Ook kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief met daarin scherpe aanbiedingen en tips.

Sinds april 2008 is Bart Schreuter mede eigenaar geworden van onze viszaak aan de Deldensestraat in Almelo, welke hij per 1 januari 2014 helemaal heeft overgenomen en is verder gegaan onder zijn eigen naam, nl: Bartje’s vis.
Wij wensen hem en zijn medewerkers veel succes.

Maatjes Vispaleis | Wierden

Openingstijden

Maandag 09.30 tot 18.00 uur
Dinsdag 08.30 tot 18.00 uur
Woensdag 08.30 tot 18.00 uur
Donderdag 08.30 tot 18.00 uur
Vrijdag 08.30 tot 19.00 uur
Zaterdag 08.30 tot 18.00 uur
Zondag Gesloten