Vestigingen

Maatjes Vispaleis | Wierden

Contactgegevens

Horeca groothandel

,,Onze onderneming staat garant voor vers en kwaliteit.”

Vele restaurants, groothandels en horeca hebben behoefte aan betrouwbare leveranciers die kwaliteit en versheid garanderen. Dat spreekt natuurlijk voor zich, maar dit is niet altijd het geval. Bij ons staat dit echter hoog in het vaandel. Voor goedlopende ondernemingen zijn betrouwbare leveranciers van groot belang, zoals ook wij dagelijks ondervinden. Enkele speerpunten die we van onszelf eisen zijn: kwaliteit, supervers, betrouwbaarheid, stiptheid, en gericht op een langdurige relatie met de klant.

Vishandel Maat is gevestigd in Almelo en Wierden. Onze dagelijkse werkzaamheden hebben betrekking op de restaurants, cateraars, vishandelaren en horeca. We maken bestellingen op maat klaar en in overleg met u bezorgen we binnen korte tijd. We zijn er voor groot en klein. Sommige ondernemingen hebben behoefte aan grote hoeveelheden vis. Bij grote hoeveelheden denken wij aan bestellingen van meer dan 1000 kilogram per week. Terwijl een andere onderneming slechts 20 kilogram nodig heeft. Bij ons is het om het even, we staan overal voor open, hoewel we voor grote partijen natuurlijk wel scherpere prijzen kunnen hanteren.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en eerlijke partner en/of leverancier en u wilt gegarandeerde topkwaliteit van superverse vis aarzel dan niet, en neem contact met ons op. Win vrijblijvend informatie bij ons in.

Heeft u interesse, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 06-51872941 of stuur een e-mail via het contactformulier.